tudj meg többet

Gyakran Ismételt kérdések

Gyakran kérdeztétek

fizetés, szállítás, dokumentáció:

A dokumentumokat IDE kattintva éred el.

Megrendelést követően legfeljebb 5 munkanap.

Igen, amennyiben a termék valamilyen okból nem megfelelő,  a kiszállítást követő 14 napon belül visszaküldhető az eladónak.  Visszaküldést követően a vevő a  termék árát és szállítási költségét visszakapja az eladótól. 

Személyes átvétel esetén készpénzben. Kiszállítás esetén átutalással vagy a csomagszállító cégnek készpénzben lehetséges az áru kifizetés.

termékek:

Mindenkinek, mivel

  • természetes alapanyagokból készül,
  • nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot,
  • nagyon jól tisztít és közben ápolja, hidratálja a bőrt a benne lévő természetes zsiradékoknak köszönhetően.

Kézműves szappanjaink természetes zsiradékok és a lúg közvetlen reakciójával készülnek. A kézműves szappan tulajdonképpen egy olyan felületaktív anyag, mellyel a bőr felső rétegét tudjuk nagyon jól megtisztítani. A problémás bőr felszabadul, elkezd lélegezni, élni és beindul az öngyógyító mechanizmusa. Természetesen a nagyon problémás bőrnél további kezelések is szükségesek lehetnek.

A szappanok gyors fogyását a levegőbuborékok okozzák, amelyek gépi készítéskor jutnak bele a szappanokba. Mivel szappanjaimat kézzel készítem, így levegőbuborék nem kerül a masszába, tehát hosszabb ideig fog tartani, mint egy ugyanolyan mennyiségű, de tömegtermeléssel készült szappan.

A kézi technológia és a magas minőségű alapanyagok felhasználása miatt.

A szappanjaimban több értékes alkotóelem található, de az egyik alkotóelem, amit használok, a nagyon magas alapanyagköltségnek köszönhetően, nem igazán használt növényi olaj. Ez az alapanyag a babassu olaj, amely igen könnyen és nyomtalanul szívódik fel a bőr alá úgy, hogy azt intenzíven ápolja, hidratálja, illetve gyulladáscsökkentő hatással is bír.